Partners

 • Conspect

  Conspect Consulting & ICT is een technology provider die innovatieve oplossingen en diensten aanbiedt op het gebied van Agile Development, Business Analytics en Big Data Solutions. Conspect hanteert een geïntegreerde aanpak die in lijn is met de business strategie van haar klanten waarbij een breed scala aan aspecten, zoals organisatie, proces, mens en ICT wordt meegenomen.

  conspect.nl


 • Scamander

  Scamander Solutions BV, opgericht in 1998, streeft naar een fasegewijze implementatie van informatievoorziening waarbij cultuur, organisatie en techniek goed op elkaar aangesloten blijven. Scamander Solutions beschikt over deskundigen die zowel procesmatig als technisch onderlegd zijn en u graag willen begeleiden bij uw informatievoorziening. Dat maakt ons uw ideale partner voor change-management en business-intelligence oplossingen.

  scamander.com


 • OCS Consulting

  OCS Consulting is een onafhankelijk IT- adviesbureau met 25 jaar professionele diensten en ervaring binnen een breed scala van industriele sectoren.
  Met kantoren in Londen, Genève en ’s-Hertogenbosch bedient OCS klanten op diverse locaties in heel Europa. Het Nederlands kantoor is gespecialiseerd in data-analyse met een sterke focus op Farmaceutische en Assurantiewezen klanten. OCS is trots op het leveren van een “fit-for-purpose” oplossing die wordt erkend door veel van de klanten.

  ocs-consulting.nl


 • Prof-IT4all

  Prof-IT4All staat voor kwaliteit, zekerheid, vertrouwdheid en ervaring. Onze medewerkers zijn ieder individueel bij ICT leveranciers en in verschillende bedrijfstakken werkzaam geweest en kunnen zich hierdoor snel identificeren met de specifieke rol die zij bij de klant invullen. Onze klanten zijn Waterschappen, Woningcorporaties en Overheidsinstellingen met de focus op Informatiemanagement, Implementatiebegeleiding en Applicatiebeheer.

  prof-it4all.nl